Alla kategorier
Filters
Momsvisning
Sök

Telefoner

Kvalitet hela vägen
Att använda rätt material hela vägen är oerhört viktigt.
De telefoner vi använder har noga utvalts för att ge dig en kombination av kvalitet, användarvänlighet och design.

Gigaset MAXWELL

maxwell

Hur dagens människor gör affärer förändras snabbt – och dina professionella produkter  för kommunikation måste hänga med. Därför lanserar vi nu denna nya fantastiska Maxwell 10. Maxwell är ett mästerverk i allt-i-ett-utförande för affärskommunikation och som klarar allt, från telefonkommunikation som sker trådbundet, trådlöst eller via högtalare till videokonferenser, e-post, webbsurfning, företagsappar och mycket mer. Maxwell 10, en multitouch-aktiverad kraftfull, praktisk och utbyggbar kommunikationsplattform med fantastisk komfort och ljudkvalitet i jämförelse med traditionell telefoni, inleder en helt ny era av avancerade samordnade kommunikationslösningar för moderna affärsmänniskor.

KLICKA HÄR FÖR MER INFORMATION

 

 

 

Gigaset DE900 IP Pro

DE900_SYS_TR_black_silkymetal_530x315Nya serien av skrivbordstelefoner från Gigaset.
Fantastisk prestanda med tysk design.
Gigaset DE900 är telefonen för den som vill ha det bästa på skrivbordet.

KLICKA HÄR FÖR MER INFORMATION 

 

Gigaset DE700 IP Pro

DE700_SYS_TR_black_530x315
Nya Gigaset DE700, i sobert svart, pryder vilket skrivbord som helst. Utustad med en tydlig display och HDSP ljud gör DE 700 till en fröjd för såväl ögat som örat.

KLICKA HÄR FÖR MER INFORMATION

 

Gigaset DX 800A IP telefon

GIGASET_DX800ADen avancerade hybridtelefonen för samtal via internet, fast linje eller mobila nätet.

Allt-i-ett-telefonen Gigaset DX800A är en professionell multilinjetelefon för mindre kontor. Med Link2Mobile Bluetooth®-tekniken kan du när som helst ringa och ta emot mobilsamtal från allt-i-ett-telefonen Gigaset DX800A. Från den bekväma, moderna utformningen till den stora TFT-färgdisplayen på 3,5 tum har denna kabelanslutna telefon det rätta professionella utseendet och företagsfunktioner som matchar utseendet.

KLICKA HÄR FÖR MER INFORMATION 

 

Gigaset SL400H IP Dect

SEA8494Den tunnaste designertelefonen med den mest moderna tekniken

Nu lanserar Gigaset den senaste designprylen i fickstorlek: Gigaset SL400. Med infattning och tangenter i genuin metall ger den här DECT telefonen kontoret lite extra lyx. En stor färgdisplay i högsta kvalitet är lätt att titta på och med anslutning till Bluetooth®-headset har du alla möjligheter till att samtala med högsta komfort.

 

Gigaset SL610 H IP Dect

sl610Den sofistikerade DECT handenheten för professionell användning

Gigaset SL610 PRO är telefonen designad för företag. Med funktioner som kristallklart ljud, enastående räckvidd, friheten att röra sig under samtal, och med bekvämlighet att göra fler saker samtidigt.
Avancerad konnektivitet

Konnektivitet via Bluetooth® och mini-USB erbjuder bekväm dataöverföring mellan handenhet och PC så väl som vCardöverföring med mobiltelefon

  

Gigaset S810H IP Dect

V-11508Pålitlig, högvärdig och professionell trådlös telefon – med bästa konferanssamtal
Upptäck eleganta Gigaset S810, en högkvalitativ telefon med sofistikerade funktioner som uppfyller professionella krav på en hemtelefon. De genomtänkta funktionerna gör hemtelefoni till en mycket bekväm angelägenhet. Handsfreefunktionen är av första klass och gör det möjligt för dig att göra annat medan du pratar eller att uppleva ett konferenssamtal av bra ljudkvalitet. Med Bluetooth®-anslutningen kan du ansluta ett trådlöst headset till Gigaset S810 för ännu mer flexibilitet. Bluetooth®-anslutningen gör det även möjligt att synkronisera dina Outlook-kontakter mellan din PC och Gigaset S810 via plug & play. Du sparar mycket tid på denna enkla dataöverföring. Adressboken rymmer upp till 500 vCard-kontakter.

  

Gigaset E49H IP Dect

siemens-gigaset-e49hEn robust telefon som tål vardagens många krav

Gigaset E49H är en tuff telefon från Gigaset. Den tål vattenstänk, stötar och damm och klarar de flesta miljöer, allt från hektiska hemmamiljöer till dammiga verkstäder. Telefonen är lätthanterlig och har en upplyst färgdisplay och knappsats för snabb navigering. Tack vare vibracall-inställningen vibrerar telefonen när någon ringer. Det är ett rent nöje att använda den bekväma telefonen. När du behöver ha båda händerna fria kan du använda den avancerade handsfreefunktionen, som ger utmärkt ljudkvalitet, eller headsetanslutningen via uttaget på 2,5 mm. Gigaset E490 är mycket pålitlig, med en samtalstid på 12 timmar och en extra lång standbytid på 250 timmar. ECO DECT -tekniken sparar dessutom energi, vilket gynnar vår miljö.

 

Cisco 525 IP telefon

cisco-spa525g
Skrivbordstelefon utöver det vanliga.
Med funktioner som t.ex. wifi, bluetooth,färgskärm hamnar Cisco 525 bland favoriterna i vårt IP sortiment

KLICKA HÄR FÖR MER INFORMATION

 

Cisco 504 IP telefon

Cisco504En riktig telefon!
Bra ljud, tydlig display och smarta funktioner har gjort Cisco 504 till en storsäljare. För dig som söker en enkel telefon med krav på hög kvalitet.

KLICKA HÄR FÖR MER INFORMATION

 

 

 

 

 

Telefoner